eigen modellen-18

Hallo (aanstaande) ouders,

Leuk dat je de tijd hebt genomen om deze pagina te bezoeken en dat je meer wilt weten over mij! 

Ik ben Anne, 29 jaar, mama én Doula in opleiding. Na de mooie geboorte van mijn dochter ben ik er achter gekomen hoe bijzonder het is om een positieve beval ervaring te hebben. Sindsdien voel ik de energie om zwangeren en partners te ondersteunen in het geboorteproces zodat zij vol vertrouwen kunnen bevallen. 

Daarnaast merkte ik al snel in mijn omgeving dat er nog veel angst en onwetendheid heerst over dit mooie proces. Mijn persoonlijke missie is dan ook om dit te doorbreken en (aankomende) ouders positief en realistisch voor te bereiden op de geboorte en het ouderschap. 

Daarom ben ik in september 2020 gestart met zowel de opleiding tot Doula in Utrecht en de docententraining voor de zwangerschapscursus Relaxed Bevallen bij Georgina Kwakye. Deze cursus heb ik zelf tijdens mijn zwangerschap gevolgd en heeft mij veel gebracht. De inhoud sloot mooi aan bij wat ik al voelde en geloofde; bevallen is een hele mooie en natuurlijke gebeurtenis. 

Ik vind het enorm interessant en hoop dat ik (aankomende) ouders kan inspireren en bekrachtigen om deze bijzondere gebeurtenis vol vertrouwen te gaan ervaren. Vanuit positiviteit en met aandacht voor eigen regie is mijn doel dat jullie met trots en liefde terug kunnen kijken op de geboorte van jullie kind, hóe het ook loopt.

Heb je een vraag, specifieke wens of wil je (vrijblijvend) kennismaken; gebruik dan het contactformulier op de website of stuur me een e-mail. Ik vind het leuk van je te horen!

Veel liefs, Anne

© ANNE CHAUDRON 2020