Welkom!

Even voorstellen, ik ben Anne  Chaudron (1991) en woon met mijn lief Sander en dochter Saar in Middelburg. Na een aantal mooie jaren in binnen- en buitenland, terug in de heerlijke omgeving waar ik geboren en getogen ben.

Zwangerschap en geboorte zijn ongelooflijke gebeurtenissen met een grenzeloze kracht. Natuurlijke processen waar de connectie met het lichaam en de beheersing van de geest een grote rol spelen. Mijn fascinatie voor die verbinding van lichaam en geest brachten mij eerder al op het yoga pad (200hr yoga docent opleiding in India gevolgd), en nu ook bij het mooie doula vak. 

Na de geboorte van mijn dochter ben ik er achter gekomen hoe bijzonder het is om een positieve beval ervaring te hebben. Daarnaast merkte ik al snel dat er nog veel angst en onwetendheid heerst over dit mooie proces. Ik voel de energie om die angst te doorbreken en zwangeren en partners positief en realistisch voor te bereiden en ondersteunen tijdens deze periode in hun leven.

Daarom ben ik in september 2020 gestart met zowel de opleiding tot Doula in Utrecht en de docententraining voor de zwangerschapscursus Relaxed Bevallen bij Georgina Kwakye.

Ik vind het enorm interessant en hoop dat ik (aankomende) ouders kan inspireren en bekrachtigen om deze bijzondere gebeurtenis vol vertrouwen te gaan ervaren. Vanuit positiviteit en met aandacht voor eigen regie is mijn doel dat jullie met trots en liefde terug kunnen kijken op de geboorte van jullie kind, hóe het ook loopt.

Wil je weten wat ik nog meer allemaal gedaan heb? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina.

Heb je een vraag, specifieke wens of wil je (vrijblijvend) kennismaken; gebruik dan het contactformulier op de website of stuur me een e-mail. Ik vind het leuk van je te horen!

Liefs, Anne

Nieuwsgierig of een vraag?
Laat het me vooral weten!

AnneChaudron_Beeldmerk_sep2021_01_Tekengebied 1

Contact

© ANNE CHAUDRON 2020