Bevallen in bad kent vele voordelen. Zo is het warme water een krachtige natuurlijke vorm van pijnstilling, heb je veel bewegingsvrijheid en ervaar je verlichting van je lichaam wat helpt om je te ontspannen tussen de weeën door. Je kunt hier voor kiezen wanneer je thuis bevalt.

Hoe werkt het?

Door het warme water ontspant je lichaam en maakt het endorfines aan. Dit is jouw lichaamseigen pijnstilling en zorgt ervoor dat je veel beter om kunt gaan met de weeën. Daarnaast ben je in water gewichtloos, waardoor je makkelijker kunt bewegen en van houding kunt veranderen. Het regelmatig wisselen van houding bevordert de bevalling en het verloop ervan. Het warme water zorgt er ook voor dat je perineum soepeler wordt en de bevalling vaak geleidelijker gaat wat de kans op scheuren verkleint. Last but not least wanneer de baby in het water geboren wordt zorgt dit voor een rustigere overgang voor de baby vanuit de baarmoeder. 

Voordelen:
– natuurlijke pijnstilling
– veel bewegingsvrijheid
– verkleint kans op scheuren
– rustige overgang voor baby

Je huurt het professionele bevallingsbad Birth Pool in a Box Pro voor 2 personen inclusief alle benodigdheden van mij. Daarnaast ontvang je een persoonlijk en hygiënisch bevallingspakket. De huurperiode is vanaf week 37 van je zwangerschap tot week 42. 

Je ontvangt:
– bevallingsbad Birth Pool in a Box Pro (2 pers)
– elektrische opblaaspomp
– universele kraankoppelstukken
– persoonlijk hygiënische bevallinspakket met o.a. hoes voor het bad, dompelpomp, schepnetje, vloerbeschermkleed, antislip matje, thermometer, waterslang, gynaecologische handschoenen
– handleiding

€135,-

De Elle-TENS 2 is speciaal gericht op het verlichten van het gevoel van de weeën tijdens de bevalling. Deze kan zowel ingezet worden thuis óf in het ziekenhuis en versterkt jouw eigen natuurlijke pijnstilling (endorfine). Doordat je zelf aan de knoppen kunt zitten ervaar je regie en controle. 

Hoe werkt het?
TENS (Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie) is een compact apparaatje en geeft kleine stroomstootjes om de pijnprikkels van de weeën te blokkeren en de aanmaak van endorfine te stimuleren. Het apparaat werkt op batterijen en met elektroden gelpads die je aan de zijkant van je ruggenwervels plakt. 

Voordelen:
– natuurlijke pijnstilling
– regie en controle 
– veilig voor jouw en je baby
– geen bijwerkingen
– thuis én in het ziekenhuis

Omdat je de TENS alleen maar nodig hebt bij de bevalling kun je hem bij mij huren vanaf week 37 van je zwangerschap tot na de bevalling. 

Je ontvangt:
– de Elle TENS 2
– 4 nieuwe medische gel pads
– 2 reserve batterijen
– 3 kabeltjes (1 reserve)
– gebruiksaanwijzing

€25,-

Geïnteresseerd? Neem contact met mij op via het contactformulier hier naast!

Leuk om van je te horen!

AnneChaudron_Beeldmerk_sep2021_01_Tekengebied 1

© ANNE CHAUDRON 2021